Kızılcık Şerbeti, Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı sürükleyici senaryosuyla izleyicileri ekrana kilitlerken, set arkasında yaşananlar da merak konusu oldu. Dizinin son bölümüyle birlikte yaz tatili arasına girecek olan ekip, sezon finalinde önemli değişiklikler yaşayacak. Ancak bu ayrılıklar, dizinin tansiyonunu düşürmeyecek. Ayrılacak oyuncuların karakterleri senaryo gereği ölmeden veda edecek, bu da ilerleyen bölümlerde tekrar geri dönebilecekleri ihtimalini gündeme getirdi.

Kızılcık Şerbeti-10

Ayrılacak isimler arasında en çok dikkat çeken, Rüzgâr karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı oldu. Kulislere sızan bilgilere göre, Kirazcı'nın yapım şirketine sunduğu talepler karşılanamadı. Bunun üzerine, ünlü oyuncu kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı aldı.

Kızılcık Şerbeti Alevi Müjde Uzman Süper Mini Elbisesiyle

Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu? Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu?

Dizide Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz'ın ayrılık nedeni ise senaryodaki rolünün bitmesi. Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman ise set yoğunluğundan dolayı çok yorulduğunu belirterek ayrılma kararı aldı. Çimen rolündeki Selin Türkmen ise eğitim hayatına devam etmek istediği için diziden ayrılıyor.ökümü
 

Editör: Elif Erbay