Dizinin 4. sezonu devam ederken, Şengül karakterini canlandıran Atasoy'un, son üç haftadır ekranlarda görünmemesi dikkatleri çekti ve ardından diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Kardeşlerim dizisinin başarılı oyuncusu Fadik Sevin Atasoy'un veda kararı, izleyiciler arasında şaşkınlık yaratırken, ayrılığının nedenleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? ( 20 Mayıs 2024) Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? ( 20 Mayıs 2024)

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kardeşlerim dizisinin başından beri yer alan ve Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy'un, son haftalarda dizide görünmemesi dikkat çekti. Oyunculuğuyla beğeni toplayan Atasoy'un, sessiz sedasız bir şekilde projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Oyuncu, veda kararıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, ayrılığının nedenleri hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Bir süredir Şengül karakterini canlandıran Atasoy'un ani ayrılığı, izleyiciler arasında merak uyandırdı.