Koronavirüse yakalanan ünlü sanatçı Hülya Avşar, evde dinlenmeye çekileceğini duyurarak bir süre sahnelerden uzak kalacağını açıklamıştı. Önceki akşam, karantina süreci dolan Avşar, kızı Zehra ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile soluğu Tarabya Kıyı Balık'ta aldı.

Ordu halkı Tuğçe kandemirle çoştu Ordu halkı Tuğçe kandemirle çoştu

hülya zehra2

ÇOK ZOR BİR HAFTA GEÇİRDİM

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avşar kızı, "Çok zor bir hafta geçirdim. Hala öksürüğüm devam ediyor. Kas ağrılarımda olmadı ama  yoğun bir öksürük ve burun akıntısı oldu. Çok ağır geçti. Herkes çok dikkat etsin. Hastalık geçti zannederek bir kaç defa spor yaptım. Tekrar nüksetti. Daha doğrusu benim 15 gün sürmesinin sebebi dayanamayıp spor yapmam. Spor yapıyor olmanın avantajını da çok yaşadım. Spor yapmayan bir çok arkadaşım çok ateşli ve ağır geçirdi. Bu yüzden spor çok önemli" diye konuştu.

YILBAŞINDA SAHNELERE DÖNÜYOR

Hastalıktan dolayı, ertelenen sahnelerini ileri bir tarihe aldıklarını söyleyen Hülya Avşar, "Yılbaşında da sahnede olacağım. Hatta yılbaşından önce de sahnem var" diyerek hayranlarına müjde verdi. 

AVŞAR: "EVET HAMİLEYMİŞİM" 

Gazetecilerin, "15 günlük karantina sürecinde kendinizde keşfettiğiniz bir özelliğiniz oldu mu?" sorusuna Avşar, "Evet hamileymişim. Ve gözlerim kahverengiymiş" diyerek cevapladı.

hülyakaya1