Ünlü rapçi, Hollywood’un ünlü Şöhretler Kaldırımı'nda Charlie Wilson'a verilen bir ödül törenine siyah bir maske ile katıldı. Ancak, tören sırasında bir TMZ muhabiri, West'in eşi Bianca Censori hakkında çıkan haberlerle ilgili sorular sormaktan kaçınmadı.

Muhabir, "İnsanlar, Bianca'nın özgür iradesi olup olmadığını merak ediyor. Bazıları onu kontrol ettiğini söylüyor" ifadelerini kullanarak West'in sinirlerini bozdu. Kanye West, muhabirin elinden telefonu alarak, "Bunu sormanın normal olduğunu mu düşünüyorsun? Ben bir insanım. Sırf beyaz bir kadın olduğun için gelip bana böyle saçma bir soru sorabileceğini mi düşünüyorsun? Bana eşim hakkında, özgür iradesi olup olmadığı hakkında soru soruyorsun" diyerek tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Tatlıses'e gönderme İbrahim Tatlıses'ten Ahmet Tatlıses'e gönderme

Rapçi, "Deli misin? Burası Amerika. Senin özgür iraden var mı? Yoksa şeytan için mi çalışıyorsun? Ben bir efsaneyim, anladın mı? Charlie Wilson'ı desteklemek için buradayım. Gelip de bana eşim hakkında saçma sorular soruyorsun. O benim eşim" diye devam etti ve daha sonra telefonu muhabire iade etti. Bu olay, törene gölge düşüren anlardan biri oldu.