Oryantal Tanyeli'nin gerçek adının Öznur Kral olduğu ve pankreas kanseri teşhisi konulduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından 21 Ekim'de kanser aşısı olmak için Küba'ya giden Tanyeli, orada 10 gün geçirmişti.

Şeyma Subaşı kime aşık oldu? Şeyma Subaşı kime aşık oldu?

Küba dönüşünde sağlık durumu hakkında bilgi veren Tanyeli, "Küba'ya yola çıkarken bu hayaller benim için uygun bir aşıydı, şu an aşıya uygun değilim" açıklamasında bulunmuştu. Türkiye'de tedavisine devam eden Tanyeli, Demet ve Jess'in programında yaşadığı zor günleri ve tedavi sürecini anlatırken, yanında olan herkese teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı.

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Tanyeli,

"Tedavi için Küba'ya gittim ama oradaki aşı bana olmadı. Akrep zehri almaya başladım ama o da bir süre sonra alerji yapmaya başladı. Ömrü hayatıma düşmediğim 49 kiloya düştüm. Hiçbir şey yiyemez hale geldim. Radyoterapi yaptırdık eğer küçüldüyse önümüzdeki hafta beni çok büyük bir ameliyat bekliyor. Pankreastaki tümörün yayılıp yayılmadığını öğreneceğiz. Küçülüp beni ameliyata alırlarsa bu hastalıktan kurtuluyorum. Bu Allah'tan gelen davetsiz bir misafir o yüzden de sonuna kadar tevekkülüm var. Can pazarındayım, negatif şeyleri dile getirmiyorum" dedi.

Editör: Elif Erbay