Premier Lig ekibi Crystal Palace, Daichi Kamada'nın transferini tamamlamaya çok yakın. Lazio ile sözleşmesi sona eren Japon futbolcunun kısa süre içinde İngiliz ekibine imza atması bekleniyor.

Milli sporcu İlke Özyüksel, Paris'te ilk peşinde Milli sporcu İlke Özyüksel, Paris'te ilk peşinde

KAMADA, CRYSTAL PALACE İÇİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

 Crystal Palace'ın teknik direktörü Oliver Glasner, Frankfurt döneminde öğrencisi olan Kamada'nın transfer edilmesini istedi. Lazio ile sözleşmesi sona eren Kamada ile İngiliz ekibi her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcunun bu hafta Crystal Palace için sağlık kontrolünden geçeceği bildirildi.

LAZIO BAŞKANI LOTITO: "PARALI ASKERLERİ GÖNDERECEĞİZ"

Lazio Başkanı Claudio Lotito, yeni sözleşme görüşmelerinde bulundukları Kamada'ya tepki göstermişti. Lotito, "Bize şantaj yapabileceklerini düşünen oyunculardan bıktım. Formaya bağlı futbolcular istiyoruz. Kamada için bizden bir yıllık sözleşme ve 2.5 milyon euro bonus istediler. Ancak burada bize şantaj yapılabileceğini düşünen herkes kötü bir şekilde yanılacaktır. Paralı asker olduğu ortaya çıkan tüm oyuncuları göndereceğiz ve sıfırdan başlayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

KAMADA'NIN KARNESİ

Kamada bu sezon Lazio formasıyla 38 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Editör: Yağız Atay