Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Eskişehir'de gençlerle buluştu. Bir gencin 'Kılıçdaroğlu' sorusuna Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu'nu ben niye geri getireyim? Zaten 18 kez gitmiş. Onu gönderenler onu düşünsün, biz işimize bakalım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti Seçim Beyannamesini Açıklıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Türkiye İttifakı sözlerine tepki gösterdi. Özel'in Kılıçdaroğlu'nun izlerini silmeye çalıştığını söyleyen Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun bütün izlerini silmenin neresi adamlık, neresi vefakarlıktır?" diye sordu.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul Muradına Kavuşacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında DEM Parti ile yaptıkları görüşmelere yönelik eleştirilere yanıt verdi: "DEM, DEM, DEM diyorlar; her siyasi partiyle ne kadar ilişkimiz varsa DEM'le de o kadar ilişkimiz var" dedi. Özel konuşmasına "Değişim yok diyenler İzmir'e baksın" diyerek devam etti.

Özgür Özel'den Chp Adaylarına Ilişkin Açıklama

CHP'de günlerdir süren 'İzmir' tartışmalarının ardından Cemil Tugay, resmen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Kararın ardından mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer genel merkezi topa tuttu:
"Siyasi ödüllendirme ve cezalandırma yoluna gidilmiş olması kaygı vericidir." diyen Soyer, Aday gösterilmeyeceğini MYK toplantısından 5 dakika önce öğrendiğini de ekledi.

Izmir Belediye Başkanı Adayı

Türk-İş araştırmasına göre ocak ayında açlık sınırı 15 bin, yokulluk sınırı 49 bin lirayı aştı. Dört kişilik bir ailenin gıda harcamaları ise aylık bazda yüzde 4,27 artış gösterdi.

Yoksulluk sınırı dört asgari ücreti aştı!

Motorine 24 saat içinde ikinci kez zam! Benzine de zam geliyor. Motorine bu gece 1.40 TL, benzine ise 2 TL zam gelmesi bekleniyor.

Motorine Bu Gece Zam Mı Geliyor

Elon Musk, kendisine ait Neuralink şirketinin ilk kez bir insanın beynine çip yerleştirdiğini ve ilk sonuçların umut verici olduğunu duyurdu.

MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 21.07.2024

Elon Musk'ın Beyin Çipi Neuralink Ne İşe Yarıyor

Editör: Elif Erbay