Yerel seçimler yaklaşırken adaylar tek tek açıklanıyor. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Ankara ilçe başkan adayları açıklandı ve Ankara için start verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılımıyla Ak Parti Ankara İlçe Adaylarını Açıklanıyor

Toplantıda konuşan Erdoğan SSK ve Bağ-Kur emeklilerine müjdeyi verdi "Ocak 2024 itibariyle 6 aylık artış oranını yüzde 49,25 olarak uygulayacağız." dedi. 

Erdoğan konuşmasında muhalefete "Ey muhalefet, ne yaparsanız yapın uzaya füzeler gitmeye devam edecek, uçak gemilerimizin inşası devam edecek, denizlere fırkateynlerimiz sürekli inecek." diyerek seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan'a Destek

Erdoğan Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın ailesiyle ilgili iddialara yanıt verdi. Konuşmasında “Mesela Merkez Bankası rezervlerimiz 145,5 milyar dolarla rekor mu kırdı bunlar hemen harekete geçiyor. Akla ziyan dedikodularla ekonomimizde bin bir güçlükle temin ettiğimiz güven ve istikrar iklimini bozacak kampanyalar başlatıyorlar” ifadelerine de yer verdi

Ahmet Davutoğlu-1

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki grup toplantısında konuştu. Davutoğlu'nun gündeminde yerel seçimler de yer aldı. Davutoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlere Saadet Partisi ile ortak gireceğini açıkladı.

Son Dakika! Tbmm Terör Gündemiyle Yapılacak Bilgilendirme Oturumu Başladı

TBMM kritik bir oylamaya ev sahipliği yaptı. Meclis Genel Kurulu’nda 346 milletvekilinin katıldığı oylamada 287 kabul, 55 ret oyuyla İsveç'in NATO'ya katılımına onay çıktı.

fahrettin-koca-5

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'X hastalığı' hakkında son noktayı koydu. Koca "X hastalığının Gerçek hayatta karşılığı yok. İleride bir gün bir salgın yaşanacak olursa, ona hazırlıksız yakalanmamak için yapılan çalışmalarda teorik anlamda geçiyor. Siz rahat olun. Ve kendinizi soğuk algınlığından koruyun." diyerek uyardı. 

Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler?

Fox Tv Yayın Akışı

Uzun yıllardır hayatına FOX TV olarak devam eden ulusal televizyon kanalı büyük bir değişikliğe gitti. RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, FOX TV’nin logosunun ve isminin değiştiğini duyurdu. Kanalın yeni adı bundan böyle Now TV.

Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, planlı uçuş gerçekleştiren uçağın Rusya'nın Belgorod bölgesinde düştüğü belirtilmişti. Düşen uçakta, esir değişimi için götürülen 65 Ukraynalı askerin yanı sıra 3'ü refakatçi 6'sı mürettebat olmak üzere 74 kişi hayatını kaybetti.

Editör: Elif Erbay