Amerikalı oyuncu Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile gündeme gelen karalama davasının ardından kariyerine "Jeanne du Barry" filmiyle dönüş yapmıştı. Şimdi ise Depp, yönetmen koltuğuna oturarak "Modi" adlı filmi hayata geçiriyor.

27 yıl sonra yönetmen koltuğuna geçecek olan Johnny Depp'in filmi "Modi", usta oyuncu Al Pacino'nun da kadrosunda yer aldığı büyük bir buluşmayı vaat ediyor. Depp'in bu filmle birlikte Amber Heard davasını kazandığı günden bu yana yer alacağı en büyük çaplı proje olacak.

Johnny Depp, Al Pacino'nun bu projesine dahil olmasını şu sözlerle dile getirdi: "Al Pacino bu filmi çekmemi istedi, Pacino'yu nasıl reddedebilirim?"

Yıldız Sarayı'na yoğun ilgi Yıldız Sarayı'na yoğun ilgi

"Modi" filminin konusu, I. Dünya Savaşı sırasında Paris sokaklarında ve barlarında kaos dolu geçen 48 saati konu alacak. Filmde ayrıca Riccardo Scamarcio, Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Gouery, Ryan McParland, Luisa Ranieri ve Sally Phillips gibi önemli isimler yer alacak.

Johnny Depp, 1997 tarihli "The Brave" filminden bu yana ilk kez yönetmen koltuğuna oturarak, sinema dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

Editör: Elif Erbay