22 yıl aynı yastığa baş koydular... Jess Molho ile Zeynep Molho evliliklerini bitireceklerdi! Ünlü çiftten sevindiren karar...
Sihirli Annem dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu ve sunucu Jess Molho ile eşi Zeynep Molho geçen hafta 22 yıllık evliliklerini bitirme kararı almıştı. Ünlü çiftten güzel haber geldi. İki çocukları bulunan ikili boşanmaktan vazgeçti.

2002 yılında evlenen Jess ve Zeynep Molho çiftinin sevindiren haber geldi. İki çocukları (Tibet ve Maya) bulunan çift 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle boşanma davası açmıştı. Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya vardıklarını dilekçesinde belirten Molho, medeni şekilde ayrılmak istediklerini ifade etmişti. Çift mahkemeye 'anlaşmalı boşanma protokolü' de sunmuştu.

Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması: "Mutlular, sözüm yok" Mert Demir'in annesi Gülgün Demir'den Serenay Sarıkaya açıklaması: "Mutlular, sözüm yok"

Boşanmaktan vazgeçtiler

Oyuncu ve sunucu Jess Molho, geçen hafta anlaşmalı boşanma davası açtığı 22 yıllık yönetmen eşi Zeynep Molho ile ayrılma kararından vazgeçti.

Ünlü oyuncu ve sunucu önceki gün mahkemeye başvurarak davasından feragat ettiğine ilişkin bir dilekçe sundu. Taraflar arasındaki uyuşmazlığın anlaşma ile sonuçlandığının belirtildiği dilekçede, Molho çiftinin boşanma iradelerinden karşılıklı olarak vazgeçtiği ifade edildi.

Jess Molho 2

Editör: Haber Merkezi