Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü ve ABB İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan ve daha sonra İYİ Parti’den Ankara Milletvekili seçilen Yüksel Arslan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nun istifa ettiği haberlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorum dikkat çekti.

Ekran Görüntüsü 2023 12 07 093118

İMAMOĞLU SATIN ALDI YAZDI
Medyatava'dan Özgen Aydos'un haberine göre, Yüksel Arslan sosyal medyada yaptığı yorumda Yanıkömeroğlu’nu kastederek ‘İmamoğlu satın aldı” ifadelerini kullandı. Arslan’ın daha sonra söz konusu yorumu sildi.

Ekran Görüntüsü 2023 12 07 093150
ARSLAN'IN DA İSTİFASI BEKLENİYOR
Öte yandan gazeteci Barış Yarkadaş, tv100'de Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Yüksel Arslan'ın da İYİ Parti'den istifasının beklendiğini söylemişti.

Yarkadaş "İYİ Parti istifalarla sarsılıyor. tv100.com yazarı Yarkadaş: Bir milletvekili de istifa edecek. Yüksel Arslan’ın da istifası bekleniyorİYİ Parti istifalarla sarsılıyor. tv100.com yazarı Yarkadaş: Bir milletvekili de istifa edecek. Yüksel Arslan’ın da istifası bekleniyor"demişti.
Benzer şekilde tv100'de Taksim Meydanı adlı programın moderatörlüğünü yapan Gürkan Hacır da dün yazdığı tweet'te Arslan'ın istifa edeceğini iddia etti.