ÖNCE OKULDA MASAJ YAPTIRMIŞ

Manisa'da tüm ülkeyi utanca boğan olay geçen ay yaşandı. Özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 25 yaşındaki B.B. ile 16 yaşındaki öğrencisi E.K. arasında başlayan aşk skandalı önce okul bahçesinde masajla başladı. Öğrencisine onlarca öğrenci ve öğretmen arasında zaman zaman masaj yaptırdığı iddia edilen öğretmen B.B.'nin doğum gününde öğrencisiyle aracında seviştiği ortaya çıktı. Şikayet üzerine Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında E.K.'nın Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) ifadesi alındı. 

DOĞUM GÜNÜNDE ARACINDA SEVİŞTİK

İstismara uğrayan E.K., öğretmeninin kendisine okulda masaj yaptırdığını belirterek, "Benden başka kimseye yaptırmıyordu. Daha sonra aramızda cinsel konuşmalar başladı. Şakalaşmaya başladık. Eski sevgilisiyle arasında geçenleri anlatıyordu. Bana 'seni seviyorum' diyordu. Daha sonra doğum gününde aracının arka koltuğunda seviştik. Doğum günümden sonra beraber olduk. Bir süre sonra beni aldattı. Bunalıma girdim. Polise gideceğimi söyledim. Bana intihar edeceğini söyledi. Bende yaşananları aileme anlattım" dedi.

E.K. öğretmeni ile yaptığı görüşmelerin ve mesajların yer aldığı cep telefonunu savcılığa verdi. 

İETT otobüsü seyir halinde su gideri kanalına düştü, faciadan dönüldü İETT otobüsü seyir halinde su gideri kanalına düştü, faciadan dönüldü

İHBAR ÜZERİNE GÖZALTINA ALINDI 

Ailenin şikayeti üzerine öğretmen B.B. cinsel istismar suçundan gözaltına alındı. Hakkındaki iddiaları reddeden öğretmen B.B., mağdurun telefonundan bir şeylere ulaştığını söyledi. B.B., "Mağdurun anlatığı eylemlerin hiçbirini kabul etmiyorum. Bana gösterilen fotoğraflar eski sevgilimle özel fotoğraflardır. Bana aittir. Telefonumdan bir şeylere erişildiği için suç duyurunda bulundum" dedi. İfadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen B.B. çocuğa cinsel istimar suçundan tutuklandı. Bu arada B.B.'nin bu olayların yaşanmasının ardından görevinden istifa ettiği ortaya çıktı.

Editör: Elif Erbay