Samimi Haber'in Youtube kanalında ilk bölümü yayınlanan "Kolonya" programı gündemi sarsacak haberlerle geldi.

Samimi Haber Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, Umay Uçaner'in sorularını yanıtladığı programda, kamuoyuna bomba gibi düşen "Fatih Terim Fonunu" dolandırıcılığının detaylarını ve bilinmeyenlerini anlattı.

Aca, olayın kilit ismi Seçil Erzan'la ilgili bilinmeyenleri ilk kez bu programda açıkladı.

Söz konusu dolandırıcılık olayıyla ilgili Aca, futbolcuların hali hazırda yüklü miktarda para kazanırken daha fazla para kazanmak için bu dolandırıcılık tuzağına düşmelerini eleştirdi. 

"BU AÇGÖZLÜLÜK NEDİR ANLAMIŞ DEĞİLİM"

İyi gelirlere sahip bu futbolcuların daha fazla kazanma hırsını "görgüsüzlük" olarak tarif eden Aca şöyle konuştu:

"Araştırdığımız kadarıyla %350'lere varan bir kâr payı, yani bu akıl tutulması gibi bir şey! Ya bu açgözlük nedir, ben bunu anlamış değilim. Futbolcu adamlarsınız, parasını kazanmışsınız mevduatla işiniz var eyvallah ama burada yasal bankalar var, bankaların nezdinde yapacaksanız yapın. Yani burada benim aklıma başka şeyler geliyor. Acaba bizim bilmediğimiz dolaplar mı dönüyor? Parayı pastanenin önünde, parkta, restoranda teslim ediyor, hatta bazı futbolcular bankadaki hesabından parayı çekip dışarıda veriyor"

Aca Seçil Erzan'a dikkat çekti:

"Fatih Terim Fonu diyorlar ama, Terim ne şikayetçi pozisyonda ne de şikayet edilen pozisyonunda, nasıl Fatih Terim Fonu onu da anlamış değilim. Bu Seçil Erzan konusunu biraz irdelemek lazım. Bu nasıl bir ilişki ağ içerisinde bu kadar şeye kalkışmış?"

"Seçil Erzan önemli bir isim. O'nun mahkemedeki ilk ifadelerine ben ulaştım, diyor ki belge istiyorlardı, inanmak için. Ben de bu belgeleri bankadan tamamen habersiz bir şekilde kendim hazırladım, kaşeleyerek ve imzalayarak teslim ettim. Bir tane de siyasetçi var diyor. Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere. Bildiğim kadarıyla Nuri Köşkdere, orada iş adamı. Babadan toprak zengini, paraya ihtiyacı yok.  500 bin dolar verip bir buçuk milyon dolar almış. Nuri Köşkdere, dosyada müşteki de değil sanık da değil."

"GEÇMİŞTE GÖNÜL İLİŞKİLERİ VARMIŞ"

Aca, Seçil Erzan ve Nuri Köşkdere ilişkisine dair şu bilgiyi verdi: "Seçili Erzan'ın bankacılık hayatından önce, bunu ilk defa biz söylüyoruz; Nuri Köşkdere'nin yanında çalıştığını öğrendik. Suç ortağı olan ve şu an tutuklu olan Ali Yörük de yine Nuri Köşkdere'nin satış müdürü... Enteresan olan şu, ilk kez söylüyorum, Seçil Erzan ile Ali Yörük'ün bundan daha önce bir gönül ilişkisi yaşadığını öğrendik. Geçmişte böyle bir ilişkileri varmış"

"FATİH TERİM'İN NASIL HABERİ OLMAZ!"

Aca'nın dikkat çektiği bir başka konu ise Emre Belözoğlu'nun ifadesi ve Volkan Bahçekapılı...

Şunları söyledi: Belözoğlu ifadesinde "Volkan Bahçekapılı benim dayımın oğludur" diyor. Volkan Bahçekapılı kimdir? Buse Terim'in eşi. Buse Terim para vermiş, Volkan Bahçekapalı para vermiş. Bunların Fatih Terimden habersiz olması mümkün mü? Mümkün değil!  Seçil Erzan ile Fatih Terim'in çok yakın bir ilişkisi olduğu söyleniyor. Bozcaada'da bağ evi varmış Seçil Erzan'ın, bağ evinde bunları ailece misafir ediyormuş. Hatta ve hatta Fatih Terim'in şimdi avukatlıktan istifa eden Candaş Candar Gürol da Seçil Erzan ile sevgili hayatı yaşadıkları, hatta Candaş Gürol ifadesini şunu söylüyor  Şubat 2023'te Seçil Erzan ile nişanlanacaktık."

Memet Aca'nın Fatih Terim Fonu'nu irdelediği programın tamamını Samimi Haber'in youtube kanalından izleyebilirsiniz.