İşte bu hafta vizyona girecek filmlerden seçtiklerimiz

Kız Kulesi 1 hafta ziyarete kapatılacak Kız Kulesi 1 hafta ziyarete kapatılacak

"Emanet"

Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü, Gürgen Öz ve Levent Sülün'ün başrollerini paylaştığı "Emanet", yerli aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Ali İlhan'ın yönetmenliğini üstlendiği film, geçmişi sırlarla dolu bir oto tamircisi ile dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir emaneti korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları 24 saatlik süreci anlatıyor.

"Hayatımız Roman"

Savaş Sancak'ın yönettiği, Anıl Altan ve Aslı Bekiroğlu'nun başrollerinde oynadığı "Hayatımız Roman", polisten kaçarken bir tesadüf sonucu yolları Roman mahallesinde kesişen iki gencin başından geçen olaylar etrafında dönüyor.

"The Albanian Virgin"

Mimoza Azemi, Fatlume Bunjaku ve Kasem Hoxha'nın rol aldığı Arnavut yönetmen Bujar Alimani'nin filmi "The Albanian Virgin", Arnavutluk'ta ailelerinin farklı durumlarına rağmen en yakın arkadaş olan Luana ile Agim'in hikayesini konu ediniyor.

"Hatır"

Michel Franco'nun yönettiği, Jessica Chastain, Peter Sarsgaard ve Brooke Timber'ın oynadığı "Hatır", demans hastalığı dolayısıyla duygusal bir dramın içindeki iki karakterin geçmişine uzanan hassas hikayesi ile şekilleniyor.

Haftanın korku filmleri

Jeff Wadlow'un yönettiği "Hayali", korku filmi sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefliyor.

Matthew Sato, Veronica Falcon ve Betty Buckley'in rol aldığı film, büyüdüğü eve yıllar sonra geri dönen ve çocukluk dönemindeki hayali arkadaşıyla yeniden karşılaşan bir kadının hikayesini anlatıyor.

İlker Çavga tarafından çekilen yerli korku filmi "Rahha", bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin, üzerlerindeki büyünün kalkmasını işliyor.