AK Parti 81 il adaylarını açıkladı. Gözler ilçe adaylarına çevrilmişken AK Parti'nin yerel seçim adaylarının mesaisi ise hızla devam ediyor.

Hamza Dağ eski Başkanları dolaştı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ geçmiş dönemlerde İzmir'e başkanlık yapmış isimleri ziyaret etti.

MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

Bu kapsamda Aziz Kocaoğlu, Yüksel Çakmur'u ziyaret eden Dağ, vefat eden eski başkan Ahmet Piriştina'nın da mezarını ziyaret etti.

MHP'yi ziyaret Etti

Hamza Dağ Mhpyi Ziyaret Etti-1

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, MHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Dağ'a, partisinin il başkanı Bilal Saygılı ve milletvekili Mehmet Kasapoğlu eşlik etti. Partililerin de yoğun katılım sağladığı ziyarette MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Beka" vurgusu yaparak birlik, beraberlik mesajları verdi. Kasapoğlu ise, "İlk günkü gibi biriz, beraberiz. Güçlenerek hizmet davasında mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi. 

Konak Meydanı'nda Konuştu

Çalışmalarını aktaran Dağ, "İzmir'de değer katan eski başkanlarımızı ziyaret ettik. Hayır dualarını aldık. İnşallah seçildiğimizde de kendileri ile istişare edeceğimizi bildirdik. İzmir dünya markası bir şehre dönüşecek. 30 ilçemizle beraber sosyal belediyeciliği İzmir'e yaşatacağız. İzmir'de zeybeği de halayı da hep beraber oynayacağız. İzmir körfezine bakarak şarkıları, türküleri hep beraber söyleyeceğiz. İzmir halkının mutluluğu ve yaşam kalitesi için beraberiz ve hep beraber olacağız" dedi.

Kemeraltı Çarşısı'nı Ziyaret Etti

Hamza Dağ, Konak Meydanı'nda ksıa açıklamasının ardından Kemeraltı çarşısında esnaf ziyareti yaptı.

Burada vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Murat Kurum ise güne TBMM Başkanı ziyareti ile başladı.

Kurum'dan Kurtulmuş'a Ziyaret

Sabah yaptığı Çat Kapı ziyaret paylaşımı ile yüzleri güldüren AK Parti İBB Adayı Murat Kurum ise TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Ziyarete Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri kabaktepe Kurum'a eşlik etti.

Beşiktaş İlçe Ziyareti Gerçekleştirdi

Bir vatandaş, Ihlamur Kasrı'nın yakınlarındaki İBB arazisinde annesinin 80 senedir oturduğunu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da olduğu bir programda, "Sizi oradan bir yere atmayacağız" şeklinde söz verildiğini ama buna rağmen sorununun çözülmediğini belirterek, Kurum'dan destek beklediğini söyledi.

Kurum, şöyle konuştu:

Biz istiyoruz ki vatandaşımızın İstanbul'da mülkiyetle ilgili hiçbir sorunu kalmasın. Biz Bakanlığımız döneminde de kendi mülkiyetimizdeki alanlara ilişkin vatandaşımıza her türlü desteği verdik. Burada da Büyükşehir mülkiyeti üzerinde vatandaşımızın yıllardır üzerinde oturduğu tapu tahsis belgesi ile veya başka belgelerle mülkiyet hakkı varsa hakkını da koruyacağız ve el ele inşallah dönüşüm süreçlerini yürüteceğiz. İstanbul'un her yerinde bunu yapmak istiyoruz. Çünkü İstanbul'un bir deprem riski var. Deprem riskini inşallah sizlerle birlikte kaldıracağız. İstanbul'daki bu çileyi, bu karmaşayı, bu problemleri kaldırmak için sizlerle birlikte belediye başkanlarımızla birlikte geleceğiz, hizmet edeceğiz.

Editör: Haber Merkezi