Car Industry Analysis 2023'ün en çok satan otomobil markalarını açıkladı. yapılan araştırmada dev otomobil markalarından Ferrari, Aston-Martin ve Lamborghini gibi markalar 100'lü sıralarda kendilerine yer bulmuş. Bunun sebebi olarak ise yüksek satış fiyatı gösteriliyor. Toyota 1.Sırada yer alırken Tesla 3. sırada en çok tercih edilen otomobil markası oldu.

Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı Kamuda çok maaş uygulamasını sona erdiren yasa Resmî Gazete’de yayınlandı

Günümüzde teknolojinin oldukça  gelişmesi ile otomobil alanında da sürekli bir değiğşim ve dönüşüm olmaya başladı.Elektrikli araçlar, içten yanmalı motorlara alternatifler arama, oto pilot, ve yapay zeka kullanımı ile otomobil sektörü her geçen gün yenileniyor.

ferrari araç modeli

Bu gelişmeler nedeniyle şu dönemlerde otomobil sektörü, oldukça ilginç bir süreçten geçiyor desek yanlış olmaz. Nitelik arttıkça tüketiciye yansıyan maliyette artıyor. Bu durum tüketicinin Fiyat ve performans beklentisine gör değişsede tercihler her zaman yeni ve donanılı olandan yana oluyor.

en çok satılan otomobiller hangisi 2023

Car Industry Analysis’in hazırladığı rapor da bunu açıkça gösteriyor. Söz konusu kuruluşun hazırladığı “Küresel Çapta En Çok Satış Yapan Otomobil Markaları” listesi, cesur hamleler yapan şirketlerin ödüllendirildiğini, sektörün büyük isimlerinin ise kalıcılığını koruduğunu gösteriyor.

İşte 2023' Sırasıyla En çok satan Otomobil Markaları

Whatsapp Image 2024 04 04 At 12.04.19 Pm

Kaynak: Haber Merkezi