Birçok vatandaşımız boykota destek vermek için İsrail malı elektronik ürün markaları hangisi araştırması yapıyor. Ülkemizde birçok marka İsrail malı. Peki ya israil teknoloji ürünleri hangileri?

Cisco Systems - Ağ sistemleri ve ağ güvenliği teknolojileri üretmektedir. Dünyada yüksek yaygınlıkta kullanım alanı vardır.

Oracle - Yazılım altyapıları üretmektedir. Java en bilinen yazılımıdır. Cep telefonları ilk kullanılmaya başlandığında java ile programlanmıştı.

Intel - Bilindiği üzere bilgisayar işlemcileri üretiyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça yaygın kullanılıyor. Alternatif olarak AMD işlemcili bilgisayarlar satın alınıp kullanılabilir.

Fiverr - Freelance iş bulma sitesi. Dünyada bir çok kişi bu platformu kullanıp uzaktan destek sistemiyle çalışabiliyor. Genellikle ajansların tercih ettiği yaygın bir freelance iş bulma platformu.

Waze - Trafik ve yol durum bilgisi paylaşan navigasyon uygulamasıdır. Google tarafından satın alınmıştır.

Mobileye - Otonom sürüş sistemidir. Otonom sürüşlerde güvenliği araştırmak için yapay zeka alt yapısını kullanmaktadır.

Wix - Sürükle bırak yazılım modülleri kullanan, web site oluşturma platformudur. Bir dönem oldukça yaygın internet reklamlarıyla birlikte çok sayıda kullanıcıya sahiptir.

Teva Pharmaceuticals - Dünyanın en büyük ilaç üreticileri arasındadır.