Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık" Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık"

Real Madrid, Atletico Madrid karşısında evinde iyi bir performans sergilemesine rağmen 1-1 berabere kaldı. Ancak Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e şans vermemesi, sadece Türkleri değil, İspanyolları da hayal kırıklığına uğrattı.

Maç öncesinde Vinicius Jr.'ın sakatlanmasıyla yerine Brahim Diaz'ın forma giymesiyle başlayan Ancelotti, ayrıca Rodrygo'ya da görev verdi. Ancak son maçlardaki düşük performansına rağmen Rodrygo, yine kötü bir oyun sergilemesine rağmen 76 dakika sahada kaldı. Diğer yandan, maçın tek golünü atan ve etkili bir performans sergileyen Brahim Diaz, 71. dakikada oyundan alındı.

Maç sırasında 5 oyuncu değişikliği yapma hakkına sahip olmalarına rağmen, Ancelotti sadece 3 kez oyuncu değişikliği yaparken Arda Güler'e yine şans vermedi ve Joselu, Modric ve Ceballos'u oyuna aldı.

Maç sonunda İspanyol taraftarlar, İtalyan hocanın değişikliklerini eleştirdi. Özellikle maçın en iyisi olan Brahim Diaz'ın oyundan alınmasına tepki gösterirken, Arda Güler'e yine şans verilmemesi de taraftarlar arasında büyük eleştirilere neden oldu. Hatta bir kullanıcı, Ancelotti'ye olan tepkisini Arda Güler'in maç içindeki ısı haritasını çizerek gösterdi. Milli futbolcunun ısı haritası, yedek kulübesindeki oturduğu koltuklar ve önündeki alanı net bir şekilde gösterdi ve bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Editör: Haber Merkezi