Türkiye İş Bankası, şubat ayında başlattığı taşıt kredisi kampanyasıyla hem mevcut hem de yeni müşterilerine hitap ediyor. Banka, kredi ve kredi kartı alanlarında birçok fırsat sunarken, özellikle taşıt kredisi ürünüyle dikkat çekiyor.

Sektörün en deneyimli bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, son dönemde hizmetleriyle adından söz ettiriyor. Çip krizi ve vergiler gibi faktörlerin etkisiyle sıfır kilometre araç fiyatlarının hızla yükselmesi karşısında tüketicilerde artan memnuniyetsizlik karşısında İş Bankası, güncel taşıt destek programının detaylarını açıkladı. Banka, 18 yaş üstü tüm tüketicilerin bu finansman desteğine başvurabileceğini duyurdu. İşte İş Bankası’nın yeni taşıt kredisi kampanyasının detayları…

Otomobil Vergiler

TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASINDAN NE KADAR FAYDALANABİLİRİM?

Türkiye İş Bankası’nın yeni dönem taşıt kredisi kampanyası, milyonlarca tüketicinin ilgisini çekiyor. Banka, Merkez Bankası’nın faiz kararına rağmen kredi faizlerini düşük tutarak piyasada en uygun krediyi veriyor. Banka, müşterilerinin alacakları araçların değerine göre kredi veriyor. Bu kapsamda, bankanın belirlediği azami destek oranları şöyle:

  • Değeri 400 bin TL’ye kadar olan araçlar için %70

  • Değeri 400.001- 800.000 TL aralığında olan araçlar için %50

  • Değeri 800.001- 1.200.000 TL aralığında olan araçlar için %30

  • Değer 1.200.001- 2.000.000 TL aralığında olan araçlar için %20

Ikinci El Otomobil

TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASININ ÖRNEK MALİYETİ NEDİR?

Türkiye İş Bankası’nın 48 ay vade ve %3,85 başlangıç faizi ile sunduğu taşıt kredisi kampanyasının örnek maliyeti şöyle:

  • Kredi tutarı: 200 bin TL

  • Faiz oranı: %3,85

  • Vade sayısı: 48 ay

  • Taksit tutarı: 10.119,92 TL

Türkiye İş Bankası’nın taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak için şubelerden, internet şubesinden veya telefon şubesinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca, taşıt kredisi hesaplama aracı ile ödeme planınızı kendiniz belirleyebilirsiniz. Türkiye İş Bankası, taşıt kredisi kampanyasını durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü Kandil, Asos, Gara, Hakurk ve Fırat Kalkanı bölgesinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

Ocak ayında en çok hangi otomobiller sattı? Ocak ayında en çok hangi otomobiller sattı?

Editör: Haber Merkezi