Kanal D'nin kış sezonuna damga vuracak olan 'İnci Taneleri' dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu! Yılmaz Erdoğan'ın yazıp, Azem Yücedağ karakterine hayat verdiği dizi, pamuk ipliğiyle örülmüş bir hikayeyi perşembe akşamı ekranlara getirecek. Dilber'in yeni dansıyla büyülenen seyirci, fragmandaki samimi anlarıyla dizinin heyecanını bir kez daha yaşadı.

İlk bölümün ikinci fragmanında, Dilber ile Azem arasında geçen sıcak ve şefkat dolu anlar seyirciyi etkilemeyi başardı. Azem'in çocuklarına duyduğu özlem, hikayenin duygusal boyutunu izleyicilere hissettirirken, Azem'in hayalleri de ekrana yansıtıldı.

Hazar Ergüçlü'nün Dilber karakteriyle sergilediği pavyon dansı ise izleyicileri adeta büyüledi. 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğindeki şov, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansındaki muhteşem performansı, diziyi şimdiden gündemde tutuyor.

Pavyon dansı gündemi sallamıştı: İnci Taneleri yeni fragmanı yayınlandı Pavyon dansı gündemi sallamıştı: İnci Taneleri yeni fragmanı yayınlandı

MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024

İnci Taneleri, perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Heyecanla beklenen dizi, Yılmaz Erdoğan'ın özgün senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye hazır.

Editör: Elif Erbay