Hem oyunculuğu hem aşkıyla sık sık adından söz ettiren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi şu günlerde düğün yerini seçmeye çalışyor.

İcardi ile Nara tango mu yapacak yoksa çiftetelli mi oynayacak?

Uzun yıldır aşk yaşadığı Wanda Nara ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan yıldız oyuncunun düğününün Arjantin’de olacağı düşünülürken bütün ihtimalleri değiştiren bir gelişme yaşandı.

İcardi ve Nora halay çekecek gibi gözüküyor desek abartı olmaz.

Filenin Sultanları ikinci sınavında Filenin Sultanları ikinci sınavında

 Eşi Wanda Nara ile yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan Icardi, geçtiğimiz günlerde eşine bir kez daha evlilik teklifi etmişti.

Wanda Nara ile aşkları sosyal medyada sürekli konuşulan konular arasında yer alırken Icardi, geçtiğimiz günlerde Gente dergisine verdiği bir röportajda 10 sene sonra eşine yeniden evlilik teklifi ettiğini açıklamıştı.

“ARJANTİN’DE OLACAĞINI VARSAYIYORUM”

Wanda Nara, düğününe ilişkin yaptığı bir açıklamada, “İcardi bir düğün daha önerdi ama bunu organize edecek vaktimiz olmadı. Eğer bu hayali gerçekleştirmeyi başarırsak bunun Arjantin’de olacağını varsayıyorum” demişti.

BİR TEKLİF DE ERDEN TİMUR’DAN

Çiftin, düğününün nerede yapılacağına dair planları Arjantin'ken yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, başarılı oyuncusu Icardi’ye bir teklifte bulundu. Timur'un teklifi şöyleydi:

“Şampiyon olalım. Düğününü Çırağan Sarayı’nda yapalım. Tüm dünya boğazın incisine geliyor. Düğünlerini burada yapıyor. Size de burada düğün yapalım. Türk adetlerine de bir bakın. Ne isterseniz onu yaparız. Unutulmayacak bir anı olur.”

ICARDI NARA'YA SORACAK

Erden Timur’un teklifine net bir yanıt vermeyen yıldız futbolcu Icardi, bu teklifi eşi Wanda Nara’ya götürecek. Düğüne ilişkin detaylar henüz belli değilken düğünün Türkiye’de yapılma olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.