Heyecan dolu bölümde aşk ve gerilim dolu anlar ekranlara geldi.

MedYapım'ın yapımcılığını, Murat Öztürk'ün yönetmenliğini ve Bahadır Özdener'in senaristliğini üstlendiği Hudutsuz Sevda, her hafta izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Hudutsuz Sevda 18. Bölüm Yayınlandı! Aşk Ve Gerilim Bir Arada (2)

17. Bölüm'de Neler Olmuştu?

Halil İbrahim ve Fikret arasındaki gerilim azalmış gibi görünse de Letolar'ın huzursuzluğu devam ediyor. Yılmaz'ın intikam planları Tuncay'ın dönüşüyle karmaşıklaşıyor. Zeynep geçmişiyle yüzleşirken büyük tehlikelerle karşı karşıya kalıyor.

18. Bölümde Neler Oldu?

Hudutsuz Sevda 18. Bölümde Halil İbrahim'in Yılmaz'a söylediği "Seni öldürmeye geldim" sözü dikkat çekti. 

Hudutsuz Sevda 18. Bölüm Yayınlandı! Aşk Ve Gerilim Bir Arada (1)

Hudutsuz Sevda 18. Bölümde Zeynep sayesinde hayatta kalmayı başaran Halil İbrahim, Fikretler ile yeniden anlaşma masasına otursa da öncesinde kurtulmaları gereken ortak bir düşmanları vardır: Yılmaz Marten.

İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı İsrail askerleri görev başındaki TRT ekibine saldırdı, kameraman yaralandı

Yılmaz'dan temelli olarak kurtulmak için Halil İbrahim tehlikeli bir oyuna girişirken, Zeynep ise babasının evinde çevrilen dolapları bilmeden kurtların yuvasına girer.

Hudutsuz Sevda 18. Bölüm Yayınlandı! Aşk Ve Gerilim Bir Arada (3)

Çevreleri düşmanlarla çevrilen Halil İbrahim ve Zeynep kendilerini kurtarabilecekler midir?

Halil İbrahim, planladığı gibi cezaevine Yılmaz'ı ziyarete gider. Orada olay çıkaran Halil, içeri girmeyi başarır. İçeride Yılmaz'ı bıçaklayan Halil İbrahim'e ne olacak? Yılmaz ölecek mi?

Çekim Yerleri:

Dizinin ilk bölümleri Artvin'de, sonraki bölümleri ise İstanbul'da çekildi.

Editör: Haber Merkezi