Bu sezon sürekli gündemi meşgul eden kavgalar ve krizlerle dolu olan yarışmada, kıran kırana bir performans mücadelesi yaşanırken, anlaşmazlıklar ve kaos bir türlü son bulmuyor. 

Yoksa Geliyor mu? Hilmi Cem İntepe'nin Survivor Hamlesi Kafaları Karıştırdı!

Konseyde yaşanan gerilim, bu seneki yarışmacıları ve sorunları izlemek istemeyen seyircileri etkiledi. Bu durum, sosyal medyada "Hilmi Cem dönsün", "Hilmi Cem Survivor'a" gibi paylaşımların hızla yayılmasına neden oldu.

Hilmi Cem İntepe kimdir, Survivor All Star'a mı katılacak? - Son Dakika  Türkiye Haberleri | NTV Haber

TV8 ekranlarında yayımlanan yarışmanın bu seneki sezonuna birçok tanınmış yarışmacının katılmasıyla dikkat çekerken, geçmiş sezonlarda adından söz ettiren Hilmi Cem İntepe'nin bu sezon katılmaması hayranlarını üzmüştü. Daha önceki açıklamalarda, Hilmi Cem'in bir projede yer alması nedeniyle yarışmaya katılamadığı belirtilmişti. Ancak, son günlerde yaptığı hamlelerle dikkat çeken şampiyon, "Hilmi Cem İntepe'nin Survivor'a katılacak" iddialarını güçlendirdi.

Öyle bir Survivor hamlesi yaptı ki ortalık yangın yeri! Hilmi Cem İntepe  ateşi yaktı gözler Acun

Survivor Türkiye hesabını takibe aldı

Hilmi Cem İntepe'nin ilk hamlesi, Survivor'ın resmi sosyal medya hesabını takibe almak oldu. Bu hamle, izleyiciler arasında Survivor'a yedeklerden dahil olabilecek mi sorularını akıllara getirdi.

Survivor All Star'da Şampiyon Hilmi Cem İntepe sürprizi! Instagram  paylaşımı şok etti... Kırmızı takıma mı geliyor? -

Instagram paylaşımı gündem oldu

Dün akşam, Hilmi Cem İntepe'nin Instagram hesabından sevgilisiyle havaalanında çekilmiş bir fotoğraf paylaşıldı. Bu paylaşım, "Hilmi Cem İntepe Survivor'a dahil oluyor" iddialarını gündeme getirdi. Şu an için net bir bilgi olmamakla birlikte, Hilmi Cem'in bu fotoğraf paylaşımı, izleyiciler ve hayranlar arasında Survivor'a dönüşüne dair merak ettirdi.

Resim

Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu? Masterchef ana kadroya giren 9 yarışmacı kim oldu?