90'lı yılların sevilen şarkıcısı Hatice, uzun süredir devam eden ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. TV 8'de Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunduğu 'Gel Konuşalım' programına konuk olan Hatice, 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı'ya olan güvenini vurguladı. "Ali Kemal, Sapanca'da. Bir yıldır falan görüşemiyoruz. Öncesinde her hafta beraberdik. Yaşadığımız tek sıkıntı görüşememek" diyen Hatice, "Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam. Asla yapmaz. Zaten Ali Kemal aldatırsa ben cinsiyet değiştiririm! Ona o kadar güveniyorum." dedi.

Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı Sezen Aksu dolandırıcıların hedefi oldu: 220 bin TL'sini kaptırdı

Ayrıca, çocuk sahibi olma konusunda da samimi düşüncelerini paylaşan Hatice, tüp bebek yöntemini tercih etmek istemediğini belirterek, "Doğal yollardan anne olmak istiyorum" dedi. Şarkıcı, 2021'de verdiği bir röportajda da "Hayatımda verdiğim en doğru karar Ali Kemal'le beraber olmak, ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali Kemal benim hayattaki en büyük şansım. Çocuğum olacaksa ondan olsun. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim" şeklinde konuşmuştu. Hatice'nin bu açıklamaları, hem özel hayatına dair güven ve sevgi dolu mesajları hem de geleceğe dair umutlarını gözler önüne seriyor.

Editör: Haber Merkezi