Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında bu hafta sezon finaline yakışır bir bölüm oldu. Hasan Can Kaya hem güldürdü hem de gelen seyircilerle birlikte anlatılanlar şaştı kaldı.

Hasan Can Kaya 3

Programa katılan Miran adındaki genç isim başına gelen bir olayı Hasan Can Kaya ile paylaştı. Tekel bayi işleten Miran flört uygulamasından bir kadınla tanıştığını anlattı. Miran,

"Uygulamada profilini dolduruyorsun platinum üyelik aldım birisiyle eşleştim. Sonu çok fena. Instagram'da da takipleştik oradaki tüm kişilerimi almış... Neyse konuştuk bir baktım kız sexting yapalım mı ben sıkıldım dedi. Ben de bilmiyordum yani ne o kelime?" dedi.

Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler? Yeni dizi Ayazın Sonu Güneş oyuncuları kimler?

Hasan Can Kaya ise inanmadığını belirterek "Sizin konumuzdaki bir bey dil bilmiyor mu?" diyerek konuğu Miran'a takıldı. Bunun üzerine  Miran, "Seksi biliyorum" yanıtını verince stüdyoda kahkahalar yükseldi.


Annem beni aradı

Olayın devamını anlatan Miran,

"Telefonla konuşma işte. Konuştuk, Whatsapp'a geçelim dedi konuştuk bana çıplak fotoğraf attı, sen de atar mısın dedi. Ben de attım. Fotoğrafı attım bir baktım mesaj gelmiyor artık. Tek seferlik yolladım ama kaydetmiş. Sonra 5 dakika içine 5 bin TL atmazsan ailene yollarım dedi. Ben ne yaptım yollamadım tabii. Gerçekten arkadaşlarıma, anneme yollamış. Annem aradı 5 dakika sonra senin ben (...) dedi."

Editör: Haber Merkezi