Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olan Hasan Arat, eski siyah-beyazlı futbolcu ve teknik adam Feyyaz Uçar'ın yönetim kurulu listesinde yer alacağını bildirdi.

Hasan Arat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Beşiktaş forması altında büyük başarılara imza atan Feyyaz Uçar'ın yönetim kurulu listesinde olacağını duyurdu.

Kulübün 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda Serdal Adalı ile yarışacak Arat, daha önce şu açıklamayı yapmıştı:

"Temmuz ayında uyarıda bulundum. 22 Ağustos'ta olağanüstü genel kurula gidilmesini söyledim. Bu, yönetim tarafından tam anlaşılamadı ama 45 gün sonra olağanüstü seçim kararı alındı. 6 Ekim'de alınan bu kararın tarihi uzun süre açıklanmadı. 3 Aralık'ta seçim olacak. Seçim tarihi 17 Aralık olarak açıklanmıştı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Olağanüstü seçimler 30 gün içinde yapılmalıdır. Yönetimler istifa etmelidir. Yönetim hala istifa etmedi."

"KİŞİSEL İHTİRASLAR BEŞİKTAŞ'IN ÖNÜNE GEÇTİ"

"Sürekli bir taht oyunları oynayarak plazalardan Beşiktaş'ı dizayn eden bir yapı var. 23 seneden beri olan bir yapı. Bu yapının artık Beşiktaş'tan elini çekmesi lazım. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılara bırakmaları gerekiyor. Beşiktaş'ın halk takımı olduğunu unuttular. Bu dizayn yüzünden Beşiktaş vakit kaybetti. Avrupa kupalarındaki şansını kaybetti. Antrenör atamasını çok geç yaptılar. Hoca (Şenol Güneş) istifa ettiği anda Rıza Çalımbay'ı getirmeleri gerekiyordu. Camiayı iyi tanıyamadıklarını düşünüyorum. İyi okuyamadılar. Beşiktaş çok büyük hasar gördü. Sürekli uyardım ama kişisel ihtiraslar maalesef Beşiktaş'ın önüne geçti."

Arda Güler durdurulamıyor bu maçı da boş geçmedi Arda Güler durdurulamıyor bu maçı da boş geçmedi

Arat Beşiktaşlıların oyuna sahip çıkması çağrısında bulunmuştu.