Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ İzmir'de Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu üyeleri ile bir aray geldi. Bir kafede gerçekleştirilen buluşmada seçimler ve İzmir hakkında önemli açıklamalar yaptı.

"Projelerimizi 15 Şubat'ta Açıklayacağız"

Toplantıda İzmir vaatlerinin ne olduğu sorusuna Dağ şöyle yanıt verdi:

"Bu bir süreç işi. Bahsettiğiniz vaatlerin bir çoğunu 15 Şubat'ta düzenleyeceğimiz lansmanla açıklayacağız. 15 Şubat'ta stratejimiz gereği büyük bir lansman yapacağız daha sonra 4 ayrı toplantı ile vaatlerimizi açıklamaya devam edeceğiz. Bu toplantılardan biri gençlerle ilgili olacak. Burada şu an söyleyemeyeceğim bazı vaatlerimizi o toplantılarda açıklayacağız. Fakat İzmir'in genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle çok sorunları olduğunu biliyoruz."

MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı MHP'li Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

"İlk İşimiz Anıtkabir'e Gitmek Olacak"

Seçimleri kazanmaları halinde ilk işinin Anıtkabir'e gitmek olacağını söyleyen Dağ sözlerine şöyle devam etti:

"1 Nisan'da mazbatayı alıp 30 İlçe Belediye Başkanımızla beraber Anıtkabir ziyareti yapacağız. Ardından ise hepsinden ayrı ayrı brifing alacağız."

"Orta ve Uzun Vadede Başaracağız"

Hamza Dağ İzmir'in tarihi mirası hakkında da projeleri olduğunu söyledi.

"Efes, Kadifekale, Kemeraltı tarihi çarşısı bizim kültürel miraslarımızdan. Bunlarla ilgili vizyon projelerimiz var. Açıkladığımızda göreceksiniz. İzmir bir liman şehridir. Buraya özellikle turist çekme projelerimiz var ve bunları orta ve uzun vadede başaracağız."

"Yeter Artık Diyeceksiniz"

Heyecanının yüksek olduğunu belirten Dağ şunları da söyledi:

"Heyecanımız yüksek. 44 yaşında olmamıza rağmen tecrübemiz de var. Gençlerle diyaloğumuzda bir sorunumuz yok. Ben milletvekili ağabeyleri olarak nasıl sizlerle iştirak ettiysem bundan sonra daha fazla iştirak edeceğim. Eskiden iki şehirde çalışma sürem vardı şimdi tek şehir olacak. Belki de 'Yeter Büyükşehir Belediye Başkanı bu kadar da gelmez' dediğiniz noktalar olacak. Bu şehrin sokaklarında Hamza abinizi hep göreceksiniz"

Editör: Haber Merkezi