Cirit müsabakasında atlar çarpıştı, yürekler ağızlara geldi Cirit müsabakasında atlar çarpıştı, yürekler ağızlara geldi

 Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği “1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü” ile coşkuyu ilçenin caddelerine taşıyacak. Ünlü sanatçı Haluk Levent 'te yürüyüşe katılarak, Bursalıların bayram coşkusuna eşlik edecek. 


1. Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni adı altında 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında spor, müzik ve eğlence dolu bir program hazırlayan Osmangazi Belediyesi, bayram coşkusunu 7’den 70’e tüm ilçelilere yaşatmak adına 1. Osmangazi Gençlik Yürüyüşü düzenliyor. 19 Mayıs Pazar günü saat 19.19’da Fomara Meydanı’ndan başlayacak yürüyüşe katılacak olan binlerce Bursalı, marşlar ve şarkılar söyleyerek Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Osmangazi Meydanı’na yürüyecek. 

Haluk Levent'ten İsrail yönetimine tepki geldi Haluk Levent'ten İsrail yönetimine tepki geldi

 Haluk Levent'te yürüyüşe katılacak

19 Mayıs Pazar akşamı saat 21.00’da Osmangazi Meydanı’nda konser verecek ünlü sanatçı Haluk Levent de yürüyüşe katılarak, Bursalıların bayram coşkusuna ortak olacak

 Yürüyüşün ardından Osmangazi Meydanı’nı dolduracak on binlerce vatandaşa konser verecek Haluk Levent, en sevilen şarkılarını ve marşları söyleyerek 19 Mayıs kutlamalarını taçlandıracak. 

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku içerisinde kutlamak adına tüm Bursalıları, yürüyüşe davet etti.

Editör: Elif Erbay