Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçimler iptal edildi.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde yerel seçimleri DEM Parti adayı Mehmet Karayılan yüzde 39,45’le kazandı. İlçede seçimlere itiraz edilmesinin ardından seçimlerin tekrar edilmesine kararı alındı.

Halfeti Cami

Karara itiraz eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar.

“Halfeti’de halk şüpheye yer bırakmayacak şekilde kararını vermiştir. Kimse halkın kazanımını gasp etmeye yeltenmesin.

Halfeti’de seçim güvenliğini ihlal edenlerin ilçe ve il seçim kurullarına sonuçlarla ilgili başvuru yapmasını, iktidar gücünü arkasına alarak baskı oluşturmasını büyük bir utançla izliyoruz.

Seçim güvenliğini ihlal edenlerle ilgili soruşturma açılması gerekirken, halk iradesi gasp edilmek isteniyor. Kimsenin kuşkusu olmasın ki, hukuk ve adalet bir gün herkes için işleyecek. İrade gaspıyla gidilen yolun sonuna geldiler. Urfa il seçim kurulunu, hakkın ve adaletin yanında olmaya davet ediyoruz.”

Ak Parti Halfeti Yi Kaybetti Seref Albayrak Oy Hirsizlari 6371

İstanbul'da tefeci operasyonu! İçlerinde Haydar Dümen'in eski eşi var İstanbul'da tefeci operasyonu! İçlerinde Haydar Dümen'in eski eşi var

Mehmet Karayılan'ın yaptığı bu açıklamalar sonrası, tekrar yapılacak olan anadolunun göz bebeği  halfetide seçim sonuçları merakla bekleniyor.