Merhaba astroloji severler! Haftaya Koç burcunda Merkür retrosu ile başlayacağız. Gölgeleri ile birlikte Nisan ayı Merkür retrosu ile geçecek. Retrolar, hayatımızda eksik olan konuları tekrar düşünebilmemiz için karşımıza çıkartır. Merkür iletişim ve zihin gezegeni olduğu için kafalarımız dağınık ve dalgınlık çok olacaktır. Bu yüzden Merkür retrosunda yeni bir anlaşma veya sözleşme yapmamak daha iyi olacaktır denir. Ama işsizseniz ve bir iş teklifi karşınıza çıkıyorsa tabii ki değerlendireceksiniz. Ancak imzalarda sözleşme koşullarını çok iyi değerlendirmek gerekir. Yeni elektrik eşyası alımını bence Merkür retrosu bitene kadar askıya almanız daha doğru olacaktır, sürekli arızalanabilir. Yeni bir araç veya taşıt alırken de bu konuları gözden geçirmekte fayda var. Bu hafta ay boşlukta ve Merkür retroda başladığımız için askıda kalan bir hafta olabilir. Akışa bırakmak, rutinde kalmak ve yeni işlere başlamamak hayrınıza olacaktır. Ayrıca Merkür, Koç burcunda retro yapacağı için iletişimize ayrıca dikkat etmemiz gerekir, sivri dilli olabilir veya tartışmalar çok olabilir. Gökyüzünde Merkür ile yaralı şifacı şiron ile kavuşumu içinde yara olan ve geçmişten gelen konuları açığa çıkartabilir. Doğum haritalarınızda Merkürü retro olan kişiler bu dönem daha rahat edebilecekler, yeni ile alakalı her şeyde adım atabilirler. Fakat diğer kişiler bu Merkür retrosunu dikkatli geçirmeleri kendi hayırlarına olur.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu-2

Sevgili Koç burçları, sizlerin burcunda gerileyecek olan Merkür sizleri çok daha etkileyecek gibi durmaktadır. Haftaya başlarken gergin olabilir, kendinizi ifade ederken tartışmacı ve sert tarzda konuşabilirsiniz. Kafanız dağınık olabilir, yani siz Koç burçları bu hafta daha çok dikkat etmelisiniz. Arka planda yapmak istediklerinizle kendiniz arasında çelişki yaşayabilirsiniz. Mars 12.evinizde hareket etmekte, sizler hızlı enerjinizi bu hafta gösteremeyebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu-1

Sevgili Boğa burçları, bilinçaltınızda ukte olan, yaralar aldığınız konular sizlerin ruh halinizi etkileyebilir. Kendinizle yüzleşmeniz gereken bir hafta olabilir, uzaklarla bağlantılar kurabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tartışmalar söz konusu olabilir, hayalleriniz ve umutlarınızı harekete geçirme isteği duyabilirsiniz ama sakin ve sabırlı olmalısınız. Sağlık konularında geride kalmış tedavileri gündeminize alabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu-5

Sevgili İkizler, arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanacağınız bir haftada olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar çok olabilir, geçmişte görüşmediğiniz arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve bir araya gelebilirsiniz. Kariyer hayatınızda hareketlenmeler çok görülecek. Ya işten ayrılıp yeni bir teklif alabilirsiniz ya da yeni bir işe başlayabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmelerinizi çok dikkatli inceleyerek yapabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu-3

Sevgili Yengeç burçları, sizler bu hafta toplum önünde, sosyal statünüzde yara aldığınız bir konu ile ilgili geçmişe dair konularla karşılaşabilirsiniz. Eğer karşınıza eskiye dair bir fırsat çıkarsa değerlendirebilirsiniz, ama yeni bir teklifse daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bu hafta biraz daha hayatınızı akışta bırakmanız faydanıza olacaktır.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu-3

Sevgili Aslan burçları, uzaklar ile ilgili seyahatlerinizde aksaklıklar çıkabilir. Merkür retrosu kafanızı dalgın yapabilir, bu yüzden bu konuda biraz daha dikkatli olmalısınız. Dava yada mahkeme konularınız geçmişe dair konularınız karşınıza çıkabilir. Bu hafta iş hayatınızda kendinizi göstermek isteyebilirsiniz ama aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Kredi, nafaka, miras konularında hızlı sonuçlar alabilirsiniz, istenmeyen fazla para çıkışlarınız olabilir, bu konuda dikkatli olunuz.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu-2

Sevgili Başak burçları, geçmişte çektiğiniz krediler, bankacılık konuları ile ilgili sorunlar karşınıza çıkma ihtimali gözüküyor. İyi düşünmeden aksiyon alamamaya bakın, bu hafta sizlerde krizlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakin olmanız sizi daha kazançlı hale getirecektir. Karşınızdaki insanlar, eşiniz veya uzun beraberlik yaşayan Başak burçlarında tartışma veya kopmalar meydana gelebilir, danışmanlık aldığınız veya verdiğiniz konularla ilgili tartışmalar çıkabilir. Bu saydığım alanlar ile ilgili sorumluluklar almak zorunda kalabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu-2

Sevgili Terazi burçları, Merkür retrosu sizlerin tam da ilişkiler evinizde olmakta. Evli veya uzun beraberlik yaşayan Terazi burçları birbirinizi yanlış anlayabilir, iletişimde zorlanabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Geçmişte bu konulardan aldığınız yaraların gündeme gelip şifalanması veya çözüme ulaşması için yapacağınız konuşmalarda sakin olmanız sizin faydanıza olacaktır. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, yoğunlaşabilir, günlük koşuşturmalarınız artabilir. Sağlığınıza ayrıca dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu-6

Sevgili Akrep burçları, sizler geçmişte kalan bir tedavi sürecini tamamlayabilirsiniz, yada iyi bir hekim karşınıza çıkabilir. Çalışma hayatında iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar, iletişim bozuklukları çok karşınıza gelebilir, çalışırken dalgın olabilirsiniz. Aşk ve sevgi konularında hızınızın arttığı bir döneme ilerliyorsunuz, bekar olan Akrep burçlarının aşk hayatları hızlanabilir, yeni ilişkilere hemen başlamayın. Çocuklarınız varsa, çocuklarınızın bazı sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz, borsa ve buna benzer alanlarda dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Günlük burç yorumları (22 Temmuz 2024) Günlük burç yorumları (22 Temmuz 2024)

Yay Burcu-2

Sevgili Yay burçları, sizler ev ve aile konularında sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda kalacağınız bir haftadasınız. Bazı Yay burçları ev tamir vs. konularıyla karşılaşabilirken, bazıları ise taşınma ve başka yere yerleşme konularını gündemlerine alabilirler. Bu dönem bulunduğunuz yerden uzaklaşma ve gitme isteği sizlerde çok olacaktır, ama Merkür retrosunu unutmayalım. Yeni değil, eskiye dair konular çözümlenmesi için karşınıza çıkabilir. Aşk ve sevgi konularında yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz, geçmişte beraber olduğunuz kişiler karşınıza çıkabilir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu-7

Sevgili Oğlak burçları, geçmişte alamadığınız ev, arsa ve taşınmaz mallar ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Değerlendirirken iyi düşünüp doğru kararlar almalısınız, ebeveynlerinizle anlaşmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. İletişimleriniz hızlanabilir, yakın çevrenizdeki kardeşler, kuzenlerinizle ilgili anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi daha sakin tutup bu haftayı atlatmanız size fayda sağlayacaktır.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu-1

Sevgili Kova burçları, para konusunda kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz, para çıkışlarınız çok olabilir. Mars para evinizden geçtiği için bazı Kova burçlarına para da getirebilir, yani para konusunda hareketli bir dönemdesiniz. Sizlerde yakın çevrenizdeki komşular, kuzenler, kardeşlerinizle ilgili geçmişten gelen kapanmamış yaralarınız açılabilir, bu konuları çözümlemek isteyebilirsiniz. Önünüze gelen anlaşma ve sözleşmelerde kafa dağınıklığı yaşayabilirsiniz, trafikte ayrıca dikkat etmelisiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar  (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu-3

Sevgili Balık burçları, kendinizi çok hızlı hareket eder bulabilirsiniz. Kendinizi dışarıya karşı gösterirken kısıtlamadan, motivasyonunuzu düşürmeden parlayacaksınız. Güzellik gezegeni Venüs, sizlerin 1. evinizden geçerken güzelliğinizi, kişisel bakımlarınızı yaptırmak isteyebilirsiniz ama radikal değişikliklerden Merkür retrosu boyunca uzak durmanız faydanıza olur. Para ve maddi konularınızda kafa dağınıklıklarınız olabilir, geçmişte kalan alacak verecekleriniz gündeminize gelebilir.

Editör: Elif Erbay