Ünlülerden 19 Mayıs paylaşımları Ünlülerden 19 Mayıs paylaşımları

on olarak " Dünyayla benim aramda" dizisi ile ekranlara gelen Sancaktutan, son zamanlarda  yaptığı açıklamalarla gündemde adından söz ettirmeye devam ediyor.


 .Hafsanur  Sancaktutan’ın yeni projesi  sevenleri tarafından merak konusu olurken özel hayatıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Hafsanur Sancaktutan’ın ailesinin kurduğu tiyatro ve kültür merkezini yöneten Sadri Alışık ile flört etmeye başladığı ortaya çıktı. İkilinin birbirini tanıma aşamasında olduğu öğrenildi.
 

Hafsanur Sancaktutan'ın  Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor

oyunculuğu hakkında samimi açılamalarda bulunan Sancaktutan,  gerektiği rollere girdiğini belirtti. Güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan,  
  Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, Metin Akdülger ve Zerrin Tekindor ile başrolü paylaştığı "  Dünyayla Benim Aramda"dizisinde  kendi kendini tatmin etme sahnesi
sosyal medyada gündem olmuştu.

hafsanur sancak tutan tatmin sahnesi


Oyunculuk hakkında   Harper's Bazaar dergisine   konuşan Sancaktutan "Oyunculukta sahne ne gerektiriyorsa yaparım. Oyunculuk cesaret işi, birçok duyguya giriyoruz.

hafsanur sancak tutan sadri alışık aşkı

Benim yaşımdaki birçok genç kıza örnek olduğumu biliyorum. Özellikle genç kadınlarımızla ruh arkadaşı olmak özel bir durum diyerek, 'insanların içinde ne ağlamaktan ne kahkaha atmaktan çekinirim. Özgürüm ve karakterimi anlatabilmek adına Hafsanur'un fiziksel gücünden destek alıyorum" ifadelerini kullanmıştı.