Ukrayna Haberleri

Ukrayna haberleri ve güncel Ukrayna gelişmeleri, Ukrayna ile ilgili tüm video, Ukrayna fotoğrafları ve Ukrayna haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Çatalca açıklarında patlayıcı yüklü jet ski bulundu. Ukrayna Donanması'na ait olduğu değerlendirilen jetski incelemeye alındı.

Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Washington’da yapılan NATO Zirvesi sırasında yeni bir gafa imza attı. Biden, Rusya'yla savaş halindeki Ukrayna'nın lideri...

Dünya

Rusya Ukrayna’nın başkenti Kiev’de birçok noktayı 40’dan fazla füzeyle hedef aldı. Saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti, 52 kişi yaralandı.

Dünya

ABD’de Trump’ın iktidara gelme olasılığı, Avrupa Birliği’nde de aşırı sağın güçlenmesi Ukrayna’ya yapılacak askeri yardımın geleceğini tehlike altına sokuyor. NATO,...

Politika

Hollanda Savunma Bakanı Ruben Brekelmans ve Dışişleri Bakanı Caspar Veldkamp, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ziyaret etti.

Gündem

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna’da savaş alanındaki durumun zor olduğunu belirterek, “Ukrayna için daha fazlasını yapmamız gerekiyor” dedi.

Dünya

Bakan Şoygu, askeri yetkililerle yaptığı toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı'na dair açıklamalarda bulundu.

Dünya

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Ukrayna'nın sunduğu ve Davos'ta görüşülen barış planının sonuç vermeyeceğini belirterek, "Bizim katılımımız olmadan elbette her türlü...

Dünya

Kremlin Sözcüsü Peskov, NATO'nun askeri tatbikat düzenlemesinin Rusya için tehdit oluşturduğunu belirterek, "Buna karşı gerekli önlemler alınıyor." dedi.

Dünya

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Ana Müdürlüğü, Rusya'nın Karadeniz Filosuna ait "İvanovets" füze botunu imha ettiklerini bildirdi.

Dünya

Avrupa Birliği (AB), bütçesinden Ukrayna'ya ek 50 milyar euroluk destek paketi üzerinde anlaştı.

Dünya

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO müttefiklerinin Ukrayna'ya 1 milyon insansız hava aracı (İHA) göndermek için anlaştığını duyurdu.