Süperlig Haberleri

süperlig haberleri ve güncel süperlig gelişmeleri, süperlig ile ilgili tüm video, süperlig fotoğrafları ve süperlig haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara adayını ne zaman açıklayacak? CHP'nin çok konuşulan adayı Erdal Beşikçioğlu ilk kez konuştu! Beşikçioğlu neler söyledi? Seçil...

Spor

Yarın Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde Başakşehir'i konuk edecek. 19.00'da başlayacak maç, zirve mücadelesi açısından büyük önem taşıyor.

Spor

Fenerbahçe zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Spor

Deplasmanda Trabzonspor'u 5-1 yenen Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Spor

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş, MKE Ankaragücü'ne konuk oldu. Maçın ilk dakikalarında Ankaragücü'nün attığı gole Beşiktaş 74. dakikada karşılık verdi.

Spor

Atakaş Hatayspor maçı için Mersin’e giden Beşiktaş, Kamp kadrosuna özkaynaktan tam 8 futbolcu aldı.

Gündem

   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Fred'e 3 maç men cezası verdi.