Son Dakika Haberleri Haberleri

Son Dakika Haberleri haberleri ve güncel Son Dakika Haberleri gelişmeleri, Son Dakika Haberleri ile ilgili tüm video, Son Dakika Haberleri fotoğrafları ve Son Dakika Haberleri haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Fabrikanın gizli odalarına ulaşan ekipler iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen uyuşturucular ile birlikte kullanılan teçhizat ve malzemeleri ele geçirdi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 20 ilde yapılan nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

Dilan Polat tarafından "Şampiyonlar Ligi" denilerek paylaşılan fotoğraftaki 12 fenomeninin şirketlerine kayyım atandı.

Gündem

Hatay'ın Erzin ilçesinde işçi servisi ile kamyon çarpıştı. Olay yerine ekipler sevk edildi!

Gündem

Sosyal medya fenomenlerine yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi. Fenoman Gizem Bağdaçiçek, cinsel içerikli görüntüleri gerekçe gösterilerek gözaltına alındı.

Magazin

Armağan Çağlayan'ın program çekimi için geldiği bir AVM’de çalışanlarla tartışması gündem oldu. Çağlayan'ın tartışma anları kısa sürede gündem olurken, olayla...

Gündem

Girne'de gerçekleşen, Halil Falyalı ile şoförünün öldürüldüğü silahlı saldırının faili olduğu belirtilen bir kişi Hollanda’da yakalandı.

Gündem

Manisa'da bir kişi ormanlık alanda adeta katliam yaptı. karısını ve kayınbiraderini silahla vurarak öldüren kişi, intihar etti.

Dünya Haberleri

Suriye devlet ajansı SANA, İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'daki bazı noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

Gündem

Bursa’da, zeytinlik alanda silahla öldürülmüş halde bulunan Sinan Şap'ın faili yakalandı, cinayeti neden işlediğini anlattı.

Spor

Ankaragücü, PFDK'nin verdiği 5 maç seyircisiz oynama ve 2 milyon lira para cezasına itiraz edeceğini duyurdu.

Gündem

Ankara'da akşam saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Bir otomobil, yolcu indiren minibüs ve çekiciye çarptı. Kazada yaralanan 21 kişi...