Polis operasyonları Haberleri

polis operasyonları haberleri ve güncel polis operasyonları gelişmeleri, polis operasyonları ile ilgili tüm video, polis operasyonları fotoğrafları ve polis operasyonları haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Bakan Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, ruhsatsız silah taşıyanlar ile silah kaçakçılarına yönelik 72 ilde "Mercek-8" operasyonu düzenlendiğini belirtti.

Gündem

İçişleri Bakanlı Ali Yerlikaya, 2'si kırmızı bültenle aranan üç organize suç örgütü liderinin düzenlenen operasyonlarla yakalandığını duyurdu.

Gündem

41 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 418 şüpheli yakalandı, 1 tondan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gündem

Bakan Ali Yerlikaya, 187 ton sahte alkole el konulduğunu, 35 milyon liralık vergi kaybının engellendiğini açıkladı.

Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Kafes-27 operasyonu ile “Şahinler” olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Gündem

5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 8’i kadın 18 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 20 ilde yapılan nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 75 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

Ali Yerlikaya, 6 ülke tarafından hakkında kırmızı bültenle arama kaydı bulunan 10 kişinin İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Gündem

Bakan Ali Yerlikaya, bir suç örgütünün daha çökertildiğini duyurdu. Elebaşı Gökhan Kuş ve 13 şüpheli yakalandı.