Nerede deprem oldu Haberleri

nerede deprem oldu haberleri ve güncel nerede deprem oldu gelişmeleri, nerede deprem oldu ile ilgili tüm video, nerede deprem oldu fotoğrafları ve nerede deprem oldu haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Yalova'da meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremin ardından Güngören'deki bir binanın balkon tavanında çökme meydana geldi.

Dünya Haberleri

Çin'de 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre 111 kişi hayatını kaybetti.

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1. ve 2. dereceden deprem riski altında yaşayanların oranını verdi.

Gündem

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğuna dikkat çekerek “Türkiye’nin kırılmayacak hiçbir yeri yoktur” dedi.

Gündem

AFAD; Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde, saat 12.34’te, 17.3 kilometre derinlikte, 4.6 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "An itibari...

Gündem

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor.

Dünya Haberleri

Japonya'nın tüm batı kıyıları için tsunami tehdidi olduğu açıklanırken, hasar ve can kayıpları hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

Gündem

Hakkari Valisi Ali Çelik, dün Yüksekova'da yaşanan iki deprem nedeniyle 28 ev ve 1 ahırın duvarlarında çatlaklar tespit edildiğini söyledi.

Dünya Haberleri

Filipinler'in güneyinde 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü ülkenin güneyindeki Sarangani kentinin 100 kilometre açıkları.

Gündem

Adana'nın Saimbeyli ilçesi merkezli, 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi.

Gündem

Depremi aslında 7 büyüklüğünde beklediklerini belirten Yoshinori Moriwaki Marmara fay hattının rahatlamadığını söyledi.

Deprem

Kırgızistan Acil Durumlar Bakanı Boobek Acikeev, Kırgızistan’da meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybı yaşanmadığını açıkladı.