Kütahya Haberleri

Kütahya haberleri ve güncel Kütahya gelişmeleri, Kütahya ile ilgili tüm video, Kütahya fotoğrafları ve Kütahya haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Yaşam

Kütahya’da Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin şüpheli şahıslar ve araçlara yönelik yaptığı kontrollerde spotçu bir kişinin üzerinde uyuşturucu ele geçirildi.

Sağlık

Kütahya'da, acil bir vakaya giden sağlık personelinin, adres sordukları iki kişi tarafından demir sopayla saldırıya uğradığı iddia edildi.

Gündem

Kütahya'nın Emet ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Haluk Ş., Adalet Bakanlığı'na, HSK üyelerine, HSK Genel Sekreterlik yöneticileri ile çok...

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında programlarına devam ediyor. Erdoğan bugün Kütahya'da düzenlenecek mitingde halka hitap etti.

Gündem

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında Kütahya'da mitingde konuşan Erdoğan, programın devamında NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları açılış törenine katıldı.

Gündem

Kütahya'nın Simav ilçesinde, öğrencileri taşıyan servisin yol kenarında bulunan toprak yığınına çarpması sonucunda 14 çocuk yaralandı.

Gündem