Istanbul haberleri Haberleri

istanbul haberleri haberleri ve güncel istanbul haberleri gelişmeleri, istanbul haberleri ile ilgili tüm video, istanbul haberleri fotoğrafları ve istanbul haberleri haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) tarafından yapılan uyarıya göre İstanbul’da 13 Ocak Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak.

Gündem

İddiaya göre, İBB’ye ait malzeme ikmal deposu olarak kullanılan bölümde bulunan minibüs bilinmeyen nedenle alev aldı.

Gündem

İstanbul'da 11 yaşındaki Efe Özçelik, evinde ensesinden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Baba ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Hava Durumu Tahminleri

Hafta boyunca görülecek yağışların şehrin kuzey ve yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar şeklinde etkili olması bekleniyor.

Gündem

İstanbul’da Altunizade metrobüs durağında arıza nedeniyle seferler aksayınca aşırı yoğunluk yaşandı.

Gündem

İddiaya göre, ray değişimi sırasında iki tramvay birbiri ile çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken, tramvay seferleri bir süre durdu.

Gündem

15 günlük sömestr tatilinin ardından öğrencilerin de trafiğe dönmesiyle haftanın ilk iş gününde İstanbul'da trafik durma noktasına geldi.

Gündem

İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul'a eşsiz ve muhteşem bir manzara katan kar yağışıyla ilgili detaylı bilgiler, İstanbul'a hangi aylarda...