Halil Umut Meler yumruk Haberleri

Halil Umut Meler yumruk haberleri ve güncel Halil Umut Meler yumruk gelişmeleri, Halil Umut Meler yumruk ile ilgili tüm video, Halil Umut Meler yumruk fotoğrafları ve Halil Umut Meler yumruk haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in hastaneye gelenlere "Benden bu kadar" dediği ileri sürüldü.

Gündem

Merkez Hakem Kurulu mesajında, "Çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.

Gündem

Hakem Arda Kardeşler, "Tüm hakemler tekrar bir araya gelerek geleceğimiz ve alacağımız kararları size açıklayacağız" diye konuştu.

Spor

Geçtiğimiz sezon FIFA kokartı taşıyan 3 hakem listeden çıkarıldı, yerine Zorbay Küçük, Kadir Sağlam ve Bahattin Şimşek geldi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yargılandığı davanın ikincisi 28 Şubat'ta görülecek.

Gündem

Faruk Koca savunmasında, "Tehdit kısmı doğru değil. Hayatımın boyunca ilk defa birine fiziki müdahalede bulundum. Üzgünüm" dedi.