Hakem halil umut meler Haberleri

Hakem halil umut meler haberleri ve güncel Hakem halil umut meler gelişmeleri, Hakem halil umut meler ile ilgili tüm video, Hakem halil umut meler fotoğrafları ve Hakem halil umut meler haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Ankaragücü-Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, hakem Halil Umut Meler’e yaptığı saldırıyla ilgili, Süper Lig kulüplerinden mesajlar geldi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili "çok üzgünüm" diye konuşan Emre Belözoğlu'nun hakemi hedef gösteren videosu ortaya çıktı.

Gündem

Meler'in kafa travması nedeniyle takip edileceğini aktaran Başhekim Mehmet Yörübulut, hakemin kontrollerden sonra taburcu edileceğini söyledi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca "Beynim attı, gözüm karardı. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Gündem

Hakem Arda Kardeşler, "Tüm hakemler tekrar bir araya gelerek geleceğimiz ve alacağımız kararları size açıklayacağız" diye konuştu.

Dünya Haberleri

FIFA Başkanı Gianni Infantino, MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maç sonrasında hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı kınadı.

Dünya Haberleri

Portekiz Futbol Federasyonu, Ankaragücü - Rizespor maçında Halil Umut Meler'in saldırıya uğraması sonrası Türk hakemler için TFF'ye bir mektup gönderdi.

Spor

Halil Umut Meler'e saldırının raporunda olayların koridorda da devam ettiği ve Faruk Koca'nın "buradan çıkamayacaklar" dediği bilgisi yer aldı.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'in "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Benden özür dilemedi" iddialarına genç teknik direktör yanıt verdi.

Gündem

Rizespor maçında yaşanan olaylardan dolayı üzgün olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, bu düşüncelerini maçtan sonra da dile getirdiğini anımsattı.

Spor

Geçtiğimiz sezon FIFA kokartı taşıyan 3 hakem listeden çıkarıldı, yerine Zorbay Küçük, Kadir Sağlam ve Bahattin Şimşek geldi.

Gündem

Ankaragücü ile Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca 15 gün sonra tahliye...

İlgi Çekenler

Fatih Altaylı:  Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
Fatih Altaylı: Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
1
Gültan Kışanak tahliye edildi
Gültan Kışanak tahliye edildi
2
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
3
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
Ayhan Bora Kaplan davasında gelişme
4
Kobani davasında  karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
5