FILISTIN Haberleri

FILISTIN haberleri ve güncel FILISTIN gelişmeleri, FILISTIN ile ilgili tüm video, FILISTIN fotoğrafları ve FILISTIN haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Dünya

Çin’in ev sahipliğinde bir araya gelen Filistinli gruplar, ulusal birlik konusunda uzlaşı sağladı. Uzlaşı ABD ve İsrail'i kızdırdı.

Gündem

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, iki devletli çözümün derhal uygulanmaması halinde dördüncü Gazze savaşının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Dünya

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid'in, Adidas'ın kampanyalarından çıkarılmasının ardından markaya dava açtığı bildirildi.

Dünya

Filistin Ulusal Uzlaşı Konferansı`nın ikinci turu Pekin`de başladı. Yeni tur, 14 Filistinli grubun temsilcisinin bir araya gelmesiyle gerçekleşecek.

Dünya

Uluslararası Adalet Divanı, İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin kararını açıkladı.

Dünya

Knesset`te alınan Filistin Devleti’ni tanımama kararına direniş hareketleri tepki gösterdi. Hamas ve İslami Cihat, FKÖ’ye ‘ulusal duruş’ sergileme çağrısı yaptı.

Dünya

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, Adidas markasının yeni reklam yüzü olarak duyurulmasının ardından, hem ünlü manken hem de marka...

Magazin

Geçtiğimiz aylarda modelliği bıraktığını açıklayan ve şehir yaşamını terk ederek kasabaya yerleştiğini belirten Hadid, Cannes sokaklarında kefiye bir elbise giyerek...

Gündem

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, İsrail'in Refah kentinde Filistinlilerin...

Gündem

İsrail Refah'ta Filistinlilerin kaldığı çadırları bombalamasının ardından gece Han Yunus kente havadan saldırı düzenledi. Çok sayıda ölü var bilgisi verildi.

Magazin

Başarılı şarkıcı Gazee'deki katliama tepki gösterdi. Yaşanılan bu olayların vahşilik olduğu paylaşımları yapan ünlü şarkıcı üzgün olduğunu sosyal medya hesabından...

Gündem

İsrail'in Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda son 24 saatte 95 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 36 bin 379'a yükseldi.