Faruk koca yumruk Haberleri

faruk koca yumruk haberleri ve güncel faruk koca yumruk gelişmeleri, faruk koca yumruk ile ilgili tüm video, faruk koca yumruk fotoğrafları ve faruk koca yumruk haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Ankaragücü-Rizespor maçında Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, hakem Halil Umut Meler’e yaptığı saldırıyla ilgili, Süper Lig kulüplerinden mesajlar geldi.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili "çok üzgünüm" diye konuşan Emre Belözoğlu'nun hakemi hedef gösteren videosu ortaya çıktı.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca "Beynim attı, gözüm karardı. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in hastaneye gelenlere "Benden bu kadar" dediği ileri sürüldü.

Gündem

Merkez Hakem Kurulu mesajında, "Çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" denildi.

Gündem

Hakem Arda Kardeşler, "Tüm hakemler tekrar bir araya gelerek geleceğimiz ve alacağımız kararları size açıklayacağız" diye konuştu.

Gündem

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu kulübün yeni başkanı İsmail Mert Fırat ile taraftarlara açıklama yaptı.

Gündem

Ankaragücü ile Rizespor karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca 15 gün sonra tahliye...

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yargılandığı davanın ikincisi 28 Şubat'ta görülecek.

Gündem

Faruk Koca savunmasında, "Tehdit kısmı doğru değil. Hayatımın boyunca ilk defa birine fiziki müdahalede bulundum. Üzgünüm" dedi.

Spor

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Rizespor karşılaşması bitiş düdüğüyle birlikte Hakem Halil Umut Meler yumruklu saldırıya uğradı.

İlgi Çekenler

Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
Günlük Burç Yorumları (16 Mayıs 2024)
1
Fatih Altaylı:  Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
Fatih Altaylı: Ali Yerlikaya, sağlı sollu yıpratılacak
2
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
🎥Erzurum'da kar geçit vermedi
3
Kobani davasında  karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
4
Gültan Kışanak tahliye edildi
Gültan Kışanak tahliye edildi
5