Ermenistan Haberleri

Ermenistan haberleri ve güncel Ermenistan gelişmeleri, Ermenistan ile ilgili tüm video, Ermenistan fotoğrafları ve Ermenistan haberleri Gazete Manşetleri Bugün - Son Dakika Haberleri - Samimi Haber sitemizde


Dünya

Azerbaycan Lideri Aliyev, “Barış anlaşmasının temel şartı Ermenistan anayasasının değiştirilmesidir. Bu gerçekleşmeden barış anlaşması imzalanmayacak” dedi.

Dünya

Azerbaycan, Ermenistan'dan açılan ateş sonucu sınırda nöbet tutan Azerbaycan askerinin yaralanması üzerine "kısas operasyonu" düzenledi.

Dünya

İran ve Ermenistan arasında ekonomik ilişkilerinin geliştirilmesi kapsamında, 19 mutabakat zaptı imzalandığı bildirildi.

Dünya

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Ararat Mirzoyan, 28-29 Şubat'ta Berlin'de bir araya gelecek.

Dünya

Ermenistan Dışişleri Bakanı yaptığı açıklamada sınır sorunlarına ilişkin konuştu. Türkiye ile sınırların açılmasını istediklerini ifade etti.

Gündem

Dışişleri Bakanlığı: Ermenistan'ın Filistin Devleti'ni tanıma kararı almasından memnuniyet duyuyoruz.

Dünya

Filistin’i resmen tanıyan ülkelerin sayısı artıyor. Ermenistan Dışişleri Bakanlığı, Filistin devletinin resmen tanındığını duyurdu.

Dünya

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Ermenistan’ın Kolektif Güvenlik Anlaşması Örgütü’nden (KGAÖ) çekileceğini duyurdu.

Dünya

Ermenistan’ın kuzeyindeki Lori ve Tavuş bölgelerinde meydana gelen sel felaketinde 4 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın bulunduğu helikopter, olumsuz hava şartları nedeniyle zorunlu iniş yaptı.

Dünya

Kazakistan, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış anlaşmasının hazırlanmasına ilişkin iki ülkenin dışişleri bakanlıkları arasındaki müzakerelerin Almatı şehrinde gerçekleştirileceğini doğruladı.

Yaşam

Bakanlık, Ermenistan, ABD ve AB arasında yarın düzenlenecek toplantının, bölgedeki karmaşık sorunların çözümü için temel alınması gereken tarafsızlık yaklaşımını zedeleyeceğini...