Dilan Polat cezaevi Haberleri

Dilan Polat cezaevi haberleri ve güncel Dilan Polat cezaevi gelişmeleri, Dilan Polat cezaevi ile ilgili tüm video, Dilan Polat cezaevi fotoğrafları ve Dilan Polat cezaevi haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara olumsuz yorum yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıkan Dilan Polat için işler umduğu gibi gitmedi.

Gündem

Şebekelerin kara para aklama işini neden fenomenlere yaptırdığı, paraların neden güzellik merkezleri üzerinden aklandığı gündemden düşmüyordu.

Gündem

Dilan Polat soruşturmasında, bir şüphelinin Emniyet'te bulunan cep telefonundan annesinin aranarak, tüm Bitcoinleri göndermesini istediği iddia edildi.

Gündem

Cezaevinde neler yaptığı merak edilen Dilan Polat, kendisinin hapse gireceğini 'önceden söyleyen' astroloğu özellikle istedi.

Magazin

Dilan Polat'ın cezaevinde astroloğuyla görüştüğü ortaya çıkarken bu kez de ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün falcıyla görüştüğü ortaya çıktı.

Gündem

Dilan Polat'ın, 29 Aralık günü Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenildi.

Gündem

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat'ın ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

Gündem

TMSF'den yapılan açıklamada, Dilan Polat'ın yeni şubesi için "Franchise sözleşmeleri TMSF'den önce imzalanmıştır" denildi.

Gündem

Dilan Polat'ın bir süreliğinden cezaevinden çıktığına dair ortaya atılan iddilara Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü son noktayı koydu.

Gündem

Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara, cezaevindeki Dilan Polat'ın ruh halinin iyi olmadığını söyledi. Avukat Kara, Dilan Polat'ın belirli cümleleri...

Magazin

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın şarkısı Enerci 133 milyon rakamına ulaşarak kırılması güç bir rekora imza attı

Gündem

ünlü fenomen Dilan Polat İstanbul'da Dilan Polat güzellik merkezinin açılışını sosyal medya hesabından duyurdu.