Büyük İstanbul Depremi Haberleri

Büyük İstanbul Depremi haberleri ve güncel Büyük İstanbul Depremi gelişmeleri, Büyük İstanbul Depremi ile ilgili tüm video, Büyük İstanbul Depremi fotoğrafları ve Büyük İstanbul Depremi haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Naci Görür, bir İstanbul depreminin en fazla Avrupa yakasında sorun olacağını belirterek, "Depremin şiddeti Haliç’ten Silivri’ye kadar 9 şiddetini bulacak"...

Gündem

Dün Marmara Denizi-Gemlik Körfezi olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bölgede geceden bu yana çok sayıda artçı kaydedildi...

Gündem

Yalova'da meydana gelen 4.1 şiddetindeki depremin ardından Güngören'deki bir binanın balkon tavanında çökme meydana geldi.

Gündem

Uzmanlardan dikkat çeken uyarılar geldi. Marmara Denizi'ndeki depremler öncü mü, stres birikimi ne durumda?

Gündem

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 1. ve 2. dereceden deprem riski altında yaşayanların oranını verdi.

Gündem

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, Türkiye’nin bir deprem bölgesi olduğuna dikkat çekerek “Türkiye’nin kırılmayacak hiçbir yeri yoktur” dedi.

Gündem

Uzmanlar, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde Doğu Anadolu ve Kuzey Anadolu faylarının stres birikimini inceledi.

Gündem

Bakan Özhaseki, Marmara bölgesinde beklenen depremle ilgili ''Marmara'da 7.3'lük deprem bekleniyor. Uzmanlar, süre doldu diyor'' dedi.

Gündem

Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Marmara Bölgesi'ndeki fayların çok daha gergin olduğuna vurgu yaparak İstanbul için 2 hattın kritik olduğunu...

Gündem

Depremi aslında 7 büyüklüğünde beklediklerini belirten Yoshinori Moriwaki Marmara fay hattının rahatlamadığını söyledi.

Deprem

Kahramanmaraş depremini bildiğini iddia eden Gudatu mahlaslı Nurcan Çinkara bu kez İstanbul depremiyle ilgili konuştu.

Deprem

Marmara Denizi'nde son 24 saatte meydana gelen depremleri değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Orada canlı bir fay var" dedi.