Ankaragücü hakem Haberleri

Ankaragücü hakem haberleri ve güncel Ankaragücü hakem gelişmeleri, Ankaragücü hakem ile ilgili tüm video, Ankaragücü hakem fotoğrafları ve Ankaragücü hakem haberleri Son Dakika Haberleri ve Güncel Haber Başlıkları - Samimi Haber sitemizde


Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyla ilgili "çok üzgünüm" diye konuşan Emre Belözoğlu'nun hakemi hedef gösteren videosu ortaya çıktı.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler'e yumruk atan Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca "Beynim attı, gözüm karardı. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler'in hastaneye gelenlere "Benden bu kadar" dediği ileri sürüldü.

Gündem

Hakem Halil Umut Meler, "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'sizi bitireceğim', bana hitaben de 'seni öldüreceğim' dedi" ifadelerini...

Gündem

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Spor

Halil Umut Meler'e saldırının raporunda olayların koridorda da devam ettiği ve Faruk Koca'nın "buradan çıkamayacaklar" dediği bilgisi yer aldı.