Bu yılki törenin sunucusu, dördüncü kez üst üste görev yapacak olan Trevor Noah olacak. Tören, müzik dünyasının en yetenekli isimlerini ödüllendirmek için düzenleniyor. 4 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan bu büyük etkinlikte, birbirinden başarılı sanatçılar ödüllerini almaya hak kazanacak. Adaylar arasında hangi sanatçıların yer aldığı ve sahne alacak isimler hakkında daha fazla bilgiyi ulaşabilmek için etkinliği dört gözle bekleyen müzikseverler, büyük bir merak içinde 4 Şubat'ı bekliyor.

ADAYLAR BELLİ OLDU

Taylor Swift-2

Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Boygenius, Miley Cyrus, Jon Batiste, Victoria Monét ve Billie Eilish gibi önemli isimlerin adaylar arasında yer aldığı listede dikkat çeken isim ise dokuz adaylıkla SZA oldu. Bu müzik devlerinin rekabet edeceği 66. Grammy Ödülleri, 4 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.

TÜRK BESTECİ ADAY OLDU

Amerika'da yaşayan Türk besteci Esin Aydıngöz, Wednesday dizisi için yaptığı düzenleme ile 66. Grammy Ödülleri'nde aday gösterildi. Aydıngöz, bu heyecan verici adaylığı NTV'de yayınlanan Gece Gündüz programında paylaştı.

Milyonlarca yıllık fosillerin sergilendiği müze açılıyor Milyonlarca yıllık fosillerin sergilendiği müze açılıyor

SAHNE ALACAK İSİMLER

4 Şubat'ta Crypto.com Arena'da gerçekleşecek törende sahne alacak isimler arasında Billie Eilish, Billy Joel, Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell, Luke Combs, Olivia Rodrigo, Travis Scott ve U2 grubu yer alacak.

BİR İLK YAŞANACAK

Grammy tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, "En İyi Afrika Müziği Performansı" kategorisi oluşturuldu. Bu kategori, son zamanlarda dünya genelinde büyük ilgi gören "Afrobeats" müzik türünü yansıtmak amacıyla özel olarak oluşturuldu.