Güzel oyuncu Karaca son olarak katıldığı bir YouTube programında özel hayatı ve kariyeri hakkında   samimi açıklamalarda bulundu. 

Hadisenin olay yaratan dansı! Hadisenin olay yaratan dansı!


2017 yılında Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan Gizem Karaca, İstanbul'dan ayrılarak Ege'de köy hayatı yaşamaya başlamıştı. Doğa ile iç içe yaşayan Karaca'nın lüks evi de zaman zaman gündeme geliyor.

Kendisine yeni bir düzen kuran Karaca, evinde sahip olduğu kocaman bahçesinde organik tarım yapmaya başladı.
Ünlü oyuncu daha önce, "Organik beslenme ve organik tarım yapıyorum ama ufak ufak.Tarım arazim yok ama kendi bahçemde ufak ufak bir şeyler yapıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

gizem karaca

Şimdi ise bir YouTube programına konuk olan Gizem Karaca özel hayatı ve kariyeri hakkında konuştu. 2011 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olan Karaca, hiçbir zaman modellik yapmayı düşünmediğini söyledi.

Okul yıllarında yönetmen olma hayalleri kurduğunu anlatan oyuncu, “Kariyerimde geldiğim nokta beni çok mutlu ediyor.

gizem karaca kemal ekmekçi

Yolum oyunculukla kesişmeseydi, kamera arkası bir işte çalışırdım” dedi. Karaca, ters köşe bir rolle seyirci karşısına çıkmak istediğini de açıkladı: “Mesleğimi evcilik oyununa benzetiyorum. Hangi karakteri oynayacaksam, önceden araştırmasını yapıp o role bürünüyorum. Deli, tutarsız, antipatik bir karakteri canlandırmak isterdim.”