Geçtiğimiz haftanın finalinde toplamda 14 altın bilezik dağıtıldı. En yüksek puanı alarak 14 bileziği kazanan isim Yeşim olurken, en düşük puanı alan Özlem ise yarışmaya veda etti. Bugünün bölümünde ise hangi gelin çeyrek altını kazandı ve günün puan durumu nasıl şekillendi, merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta krep paçanga tarifi Gelinim Mutfakta krep paçanga tarifi

MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024 MasterChef'te ikinci etap başladı 18.07.2024

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta, hafta içi gündüz kuşağında izleyicilerle buluşuyor. Yarışmanın detaylı özeti ve puan durumu için programı izlemiş olanlar ya da sonuçları öğrenmek isteyenler, günün özeti ve puan durumu hakkında detayları öğrenmek için programı takip edebilirler.

Gelinim Mutfakta 1361. Bölüm

Gelinim Mutfakta'nın 1316. bölümünde, yarışmaya yeni katılan Melek, kaynanası Türkan Hanım ile arasında geçen bir para konulu olayı anlatarak gelinleri büyük bir şaşkınlığa sürüklüyor! Yeni haftaya giriş yapan Melek, sunduğu hikaye ve tavırlarıyla dikkat çekiyor ve rakiplerine karşı dişli bir yarışmacı olduğunu kanıtlıyor. Gelinler arasında heyecan ve merakla beklenen yeni bölümde, Melek'in yaşadığı olay programın gidişatını nasıl etkileyecek, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor!

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Çeyrek Altını Kim Aldı

Gelinim Mutfakta günün en ürksek puanını alarak çeyrek altını almaya hak kazanan gelin Tuğba oldu!

Gelinim Mutfakta 5 Şubat Puan Durumu

Gelinler            Puan Durumu
Tuğba 18
Selda 13
Yeşim 12
Melek 6
Editör: Elif Erbay