Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve play-off'u geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak olan Galatasaray ile ilgili Avrupa basınında çıkan transfer haberleri hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Portekiz'de yayın yapan A Bola, sarı-kırmızılıların Famalicao forması giyen sol bek Francisco Moura için yeniden devreye girdiğini ve bu kez transferde daha kararlı olduklarını öne sürdü.

 Henüz Resmi Teklif Yok

Haberde, Galatasaray'ın kadrosunda orijinal sol bek olarak sadece Derrick Köhn'ün bulunduğu ve bu nedenle bu bölgeye takviye yapılması gerektiği vurgulandı. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Moura için Famalicao'nun beklentisinin 10 milyon Euro olduğuna dikkat çekildi. A Bola ayrıca, Galatasaray'ın henüz oyuncu için resmi bir teklif iletmediğini, ancak devreye girmesi durumunda Moura'nın bu teklifi değerlendirmek istediğini yazdı. 

Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık" Beşiktaş'ın stadı yenileniyor: "Bakanlıktan onay aldık"

Kulübü ile sözleşmesi 2027'de sona erecek olan ve orta sahanın solunda ile sol açıkta da oynayabilen 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon 36 maçta 2 gol atarken 5 de asist yaptı.

Editör: Yağız Atay